Altijd iets te beleven!

Zondag = Songday = Loungeday

To lounge: To move or act in a lazy, relaxed way.

De zondag is een rare dag. Het is het eind van de week, maar stiekem ook het begin van de nieuwe week. Je kan de hele dag ontspannen in je joggingbroek op de bank doorbrengen, je kan ook ontspannend samen zingen en toewerken aan een heel leuk optreden voor familie en vrienden in een gezellig barretje in IJsselstein.

Lijkt het je iets om in groepsverband onder leiding van een zangcoach te werken aan je stem, een solo in te studeren en dit op te voeren voor publiek, dan raad ik je aan om je in te schrijven voor deze workshop.

Het thema is "lounging", en de liedjes waar we mee aan de slag gaan hebben iets te maken met dit thema. Verder gaan we lekker hard doch relaxed aan het werk. Het is per slot van rekening zondag!

Nadere details over het precieze waar en wanneer volgen spoedig. Voor nu kan ik je vertellen dat we beginnen in januari en dat de repetities in IJsselstein centrum zullen plaatsvinden Als je hier nu al vragen over hebt of je wilt alvast een plaatsje reserveren, schoom dan niet om een mailtje te sturen of te bellen.

Gospelworkshop

In de kerstvakantie geeft de Buurvrouw gospelworkshops. Op 3 verschillende data kan je kennismaken met black gospel. Je leert een beetje over het ontstaan, de geschiedenis en de huidige verschjiningsvormen en stromingen van gospel. Na deze korte inleiding ga je doen waar je echt voor bent gekomen, ZINGEN!
We zullen aandacht besteden aan de beleving van gospel, het bewegen op gospel en de soul van gospel. De nummers zingen we meerstemming en a capella. Zangervaring is niet vereist, inzet en enthousiasme des te meer!
Data: worden spoedig bekend gemaakt
Locatie: Het brandspuithuisje
Tijd: 14.00 - 16.30 uur
Kosten: 12,50 euro
Duur: 2,5 uur

Opgeven doe je door een mailtje te sturen of te bellen. Voor gegevens, zie contact.

Kinderfeestjes

Bij Buurvrouw Jansen verzorgt op locatie ook een leuke muzikale activiteit op verjaardagsfeestjes. Indien gewenst kan het volledige feestje, van servet tot ballon tot taart door ons verzorgd worden. Hierover komt binnenkort meer informatie op de website.